Værkstedet – startstedet for køreglæde

Hos Intopit Carservice disponerer vi over 120 frie og uafhængige auto-/skadeværksteder i hele landet. Så der er altid et værksted i nærheden, hvis firmabilen skal til service eller den har haft en skade.

Intopit samarbejder med landets bedste og mest moderne auto-/skadeværksteder, hvor der er fokus på avanceret udstyr, efteruddannelse og effektiv reparation af alle bilmærker. Firmabilen bliver serviceret hurtigt, effektivt og kompetent, så du kan komme tilbage på vejene med fornyet køreglæde.

6 gode grunde til at vælge Intopit Carservice som din samarbejdspartner

Intopit Carservice er landsdækkende med over 120 frie og uafhængige auto-/skadeværksteder.

Uanset, hvor i landet din bil har brug for service, er der et Intopit Carservice værksted.

Intopit Carservice har ALTID en gratis lånebil ved behov

Er du i gang med en arbejdsopgave, og bilen går i stykker, kan vi komme til dig med en lånebil, så du kan fortsætte med arbejdet. Lånebilen er gratis.

Det er GRATIS at være med i intopit Carservice

Det er GRATIS at være med i intopit Carservice, og du vil opdage, at du også vil spare penge på din værkstedsregning, da vi har streng kontrol med alle værkstederne, og at prisen er ens i hele landet.

Intopit Carservice tager telefonen 24/7 - 365 dage om året

Du vil altid snakke med en Intopit medarbejder, når du ringer. Vi lukker aldrig.

Intopit Carservice holder din værkstedsregning nede

Med en Intopit Carservice service-samarbejdsaftale er vi din garant for, at værkstedet ikke bruger for mange timer, og vi sørger for, at der kun bliver skiftet de reservedele, som er strengt nødvendigt. Vi kører statistik på alle værkstederne, således at prisen holdes nede på et minimum.

Vejhjælp kan tilkøbes for kr. 38,- pr. mdr.

Har du vejhjælp på bilen, bringes den til nærmeste værksted, og du får i mellemtiden en gratis lånebil stillet til rådighed, så du kan fortsætte dit arbejde.